Härom dagen fick jag hem dessa nya serum från No7 från Vass PR. Just serum är ganska nytt för mig och jag tycker att sånt här är så roligt att testa. Har använt dessa sedan i tisdags och tycker redan att jag blivit lite mjukare och slätare, men jag ska definitivt hålla koll och en recension kommer så fort jag testat dem ordentligt.

malhar_131009_0008Information: “Efter 6 års forskning revolutionerar No7 återigen hudvårdsmarknaden genom att lansera nyheten No7 Lift & Luminate Day & Night Serum!

I serumen har man kombinerat den högsta nivån av kliniskt beprövad teknologi med ett nytt avancerat peelingsystem vid namn PHA (glukonolakton). PHA har blivit effektivt utformat för att försiktigt exfoliera huden, hjälpa till att reducera pigmentation samt addera fukt till hudens barriär så att den håller sig återfuktad och förnyad.

På bara 4 veckor arbetar serumen tillsammans på de tre viktigaste ålderstecknen: åldersfläckar, uppkomsten av linjer och rynkor samt hudens elasticitet.”

No7 Lift & Luminate Day & Night Serum (2 x 15ml) finns att köpa från och med mitten av oktober på Apotek Hjärtat för 299 kr.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy