För ca. 4 veckor sedan beställde jag en födelsedagspresent till mig självfrån iHerb.com, eller ja… tre stycken. Då jag läst att leveranstiden till Sverige kan ta upp mot 3-4 veckor med den billigaste frakten ($4 = ca. 26 kr) beställde jag redan i början på september och fick hem dem igår. Jag betalade 135 kr för tre borstar istället för ca. 440 kr jag hade fått betala i Sverige, väl värt väntan.

Är du sugen på att beställa från iHerb? Du får $5 (=ca. 32 SEK) rabatt om du handlar mindre än $40, eller $10 (= ca. 65 SEK) rabatt när du handlar över $40 på din första beställning. Ange koden LBC663 i kassan.

malhar_131011_0054

Jag har Real Techniques Core Collection sedan innan (som innehåller Detailer Brush, Pointed Foundation Brush, Buffing Brush och Contour Brush) och blivit helt förälskad i dem! Setting Brush, Blush Brush och Expert Face Brush är de jag har varit mest sugen på att testa härnäst.

malhar_131011_0070Real Techniques Blush Brush är en multifunktionsborste som främst används för att skapa en vacker silhuett och tydligare definition av dina ansiktsdrag. Blush Brush har ett rosa skaft av aluminium och den speciella utformningen på skaftet gör att den kan stå av sig själv vilket underlättar vid förvaring. Den har ett mjukt borst av syntetiskt taklon som blandar samman produkterna fint på huden och ger jämna resultat. Blush Brush fungerar ypperligt att tillsammans med bronzer, rouge och puder arbeta med shading och contouring för att framhäva de allra bästa ansiktsdragen.

malhar_131011_0071Real Techniques Setting Brush ger dig kontroll vid applicering av olika sorters puder som tex highlighting puder. Setting Brush är tillverad av 100% djurvänligt material, har ett långt aluminium handtag och ett syntetiskt borst av finaste taklon. Den toppade formen är handklippt för att en exakt form ger bäst kontroll. De mjuka stråna blandar in produkterna väl på huden och ger ett fjäderlätt fräscht resultat på huden. En sminkborste som tillför det lilla extra i din sminkväska.

malhar_131011_0064Real Techniques Expert Face Brush ingår i det gula sortimentet av sminkborstar vilket innbär att det är en sminkborste framtagen för att skapa en perfekt makeupgrund. Expert Face Brush har ett handklippt tätt borst tillverkat av syntetiskt taklon som ger den dess mjuka känsla och perfekta avslut. Den kan användas till både flytande- och creme foundation eftersom de mjuka stråna arbetar in foundationen jämnt över hela ansiktet och ger dig en perfekt hud oavsett ljussättning. Handtaget kan stå av sig själv och är tillverkat att lätt aluminium som gör sminborsten lätt att hålla i och att använda.

.
Har du några Real Techniques-borstar?
Om ja, vilken är din favorit? Om nej, vilken skulle du helst vilja testa?

10 kommentarer

Magda/ComaHeart - En skönhetsblogg 12 oktober, 2013 - 15:15

mina favoriter just nu är expert face brush, fine liner brush och den superstora puderborsten som jag tror heter powder brush :’)

Emma P 12 oktober, 2013 - 15:35

Real Techniques har grymt bra borstar, särskilt de till ansiktet. Jag har Core Collection, Starter Set och deras Shading Brush. Skulle vilja ha Expert Face Brush och Blush Brush och kanske den tunna eyelinerborsten också så ska spana in dem på iHerb, var ju ett sanslöst bra pris.

Julia 12 oktober, 2013 - 15:45

Vilka fina borstar! Ser jättegoa ut! 🙂

Maria 12 oktober, 2013 - 18:29

Okej, jag ska beställa så fort jag fått min nästa lön, löjligt billigt och måste ha nya borstar, har hört väldigt gott om borstar från Real Techniques.

Lisa 13 oktober, 2013 - 09:44

Jag älskar de borstarna! Speciellt expert face brush som är helt fantastisk till foundation

Emelie 13 oktober, 2013 - 20:11

Expert face brush låter spännande! Tänkte klicka hem några borstar från Real Techniques själv så tack för tipset om iHerb! 🙂

mirela 28 november, 2013 - 20:58

Hej!

Tänkte beställa från iHerb men började googla hemsidan för att se om den är säker. Har nästan bara sett dåliga recensioner om hemsidan… att de inte skickar varorna etc. Vad har du för erfarenhet av hemsidan? skulle du säga att den är säker? JAg blir så osäker… vill verkligen beställa men det är ju ingen mening om paketet inte ens skickas från företaget…(vilket många skriver att de inte gör)

Mvh

Malin 28 november, 2013 - 21:01

Mirela: Jag har bara hört bra om företaget och har fått mina varor när jag beställt. Tror inte jag känner någon som inte fått sina prylar.

mirela 29 november, 2013 - 00:41

okej vad bra!

Tänkte på det här med leveranssätt bara..( jag vet att det är jobbigt när folk frågar när man kan läsa på hemsidan..men jag har verkligen läst varenda bokstav på hela hemsidan men känner att jag vill fråga någon från sverige som har beställt)

levererades dina varor till ett postombud eller kom det till dörren? Läste att man måste vara hemma och ta emot paketet om man väljer ett visst leveranssätt…tänkte bara kolla hur det var för dig?

Tack för ditt svar förresten! Har börjat följa dig genom bloglovin, du är superduktig!

Malin 29 november, 2013 - 20:27

Mirela: Jag minns faktiskt inte riktigt, men då jag jobbade väldigt mycket under den tiden så tror jag att jag hämtade ut det hos ett ombud. Det är ingenting jag har hört om heller. Jag valde det billigaste alternativet och jag fick det säkert hem till dörren först.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy