malhar_130730_003814 Bon Bon Pink & 13 Candy Floss

malhar_130829_000314 Bon Bon Pink

malhar_130829_001013 Candy Floss

Information: “Cremigt gloss-stift med en sofistikerad spegelblank effekt. Känns exceptionellt behagligt på läpparna. Ger en lyxig läppstiftskänsla kombinerat med lystern av ett läppglans.”

Jag tycker: Hade det inte varit för att båda produkterna bokstavligen ramlade sönder inom en veckas tid och att de luktar som någon slags leksakslera jag hade när jag var liten kanske jag hade tyckt om dem. Plus att Candy Floss är så ljus att jag inte ser riktigt klok ut när jag har det på mig. Visst, de känns jättemjuka och härliga på läpparna (när man väl lyckas smeta på dem) men jag klarar verkligen inte av doften. Tycker man inte att leriga barndomsminnen gör något och vill ha lite färg och mycket gloss så kanske detta är något för dig. Men jag tycker att man ska spana in deras Twist-Up Gloss Stick istället! De luktar mycket godare och har ett jämförbart resultat och ramlar inte sönder.

.
IsaDora Cream Gloss Stylo kan köpas på t ex. kicks.se och kostar 119 kr.

.

1/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer