Jag blev utvald att testa La Roche-Posay’s Hydreane Legere-fuktighetskräm, vilket är perfekt just nu då jag är så fruktansvärt torr i delar av ansiktet. Hittills gillar jag den, men det kommer som vanligt en mer utförlig recension när jag testat den ett tag.

malhar_131002_0096

Information: “La Roche-Posay Hydreane Legere Light Fuktkräm har en lugnande effekt på huden och ger den fukt. I denna kräm kombineras för första gången La Roche-Posay källvatten med hydrolipider. För normal/ kombinerad hud. Applicera på rengjord hud morgon och/ eller kväll.”

La Roche-Posay Hydreane Legere finns att köpa på apotea.se och kostar 133 kr.

.
La Roche-Posay har varit experter på vård till känslig hud sedan 1928. Alla produkter tas fram i samarbete med hudläkare mot bakgrund av deras behov och önskningar. La Roche-Posay hudvård är baserat på det thermalska källvattnet från La Roche-Posay, en källa i den lilla byn La Roche-Posay i Frankrike. De aktiva ingredienserna i produkterna är kombinerade för att skapa effektiva produkter med behagliga konsistenser som samtidigt är skonsamma mot huden. La Roche-Posay finns bara på apotek.

Har du testat denna kräm? Vad tyckte du?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy