Jag blev utvald att testa La Roche-Posay’s Hydreane Legere-fuktighetskräm, vilket är perfekt just nu då jag är så fruktansvärt torr i delar av ansiktet. Hittills gillar jag den, men det kommer som vanligt en mer utförlig recension när jag testat den ett tag.

malhar_131002_0096

Information: ”La Roche-Posay Hydreane Legere Light Fuktkräm har en lugnande effekt på huden och ger den fukt. I denna kräm kombineras för första gången La Roche-Posay källvatten med hydrolipider. För normal/ kombinerad hud. Applicera på rengjord hud morgon och/ eller kväll.”

La Roche-Posay Hydreane Legere finns att köpa på apotea.se och kostar 133 kr.

.
La Roche-Posay har varit experter på vård till känslig hud sedan 1928. Alla produkter tas fram i samarbete med hudläkare mot bakgrund av deras behov och önskningar. La Roche-Posay hudvård är baserat på det thermalska källvattnet från La Roche-Posay, en källa i den lilla byn La Roche-Posay i Frankrike. De aktiva ingredienserna i produkterna är kombinerade för att skapa effektiva produkter med behagliga konsistenser som samtidigt är skonsamma mot huden. La Roche-Posay finns bara på apotek.

Har du testat denna kräm? Vad tyckte du?

You May Also Like

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

5 × 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.