malhar_130819_0043

Information: “Denna gudomliga olja är den optimala tidsbespararen. På ett ögonblick får du en ultrafräsch, ren hud som inte klibbar. Innehåller sojaolja och mandelolja som löser smuts och mjukgör huden, samt lenande Community Fair Trade-producerad kamomilljolja. Masseras in på torr hy och sköljs av med vatten.”

Jag tycker: En bra vardagsrengöring som håller måttet. Den tar bort sminket väldigt lätt utan att varken svida eller kännas uttorkande. Det känns som att den hjälper till att återfukta till viss del. Jag använder denna till ansiktet och den vattenfasta removern på ögonen vilket känns som en vinnande kombo. Oljan härlig på huden, men lämnar inga rester efter att jag tvättat bort den – vilket känns viktigt för mig då jag redan har oljiga partier. Jag känner mig endast ren och huden blir mjuk. Plus att den luktar gott!

.
Camomile Silky Cleansing Oil kan köpas på thebodyshop.se och kostar 210 kr.

.

4/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer