Under bloggvisningen för Honeymania- & White Musk Smoky Roseserien från The Body Shop introducerade de även en tävling där vi skulle räkna bin i butiken för att vinna två av julens presentkit. Jag kammade hem en av de tre vinsterna och här har ni dem.

Jag vet ännu inte när dessa kommer ut i butik, men jag tror att jag får mer information om det i slutet av denna månad.

malhar_131002_0003Ett härligt presentkit med doft av “Ginger Sparkle”; Shower Gel, Body Polish, Body Butter & Soap. Allt i en söt plåburk som man senare kan använda till att förvara riktiga pepparkakor sedan 🙂

malhar_131002_0054Shower Gel’s i reseförpackningar; Coconut, Mango, Satsuma & Strawberry.

Egentligen kom dessa små härligheter i ett fint plaströr med sju olika duschkrämer – men eftersom jag tänkte ge bort de andra så slog jag in dem med en gång. De andra dofterna är Shea, Olive & Moringa.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy