Under bloggvisningen för Honeymania- & White Musk Smoky Roseserien från The Body Shop introducerade de även en tävling där vi skulle räkna bin i butiken för att vinna två av julens presentkit. Jag kammade hem en av de tre vinsterna och här har ni dem.

Jag vet ännu inte när dessa kommer ut i butik, men jag tror att jag får mer information om det i slutet av denna månad.

malhar_131002_0003Ett härligt presentkit med doft av ”Ginger Sparkle”; Shower Gel, Body Polish, Body Butter & Soap. Allt i en söt plåburk som man senare kan använda till att förvara riktiga pepparkakor sedan 🙂

malhar_131002_0054Shower Gel’s i reseförpackningar; Coconut, Mango, Satsuma & Strawberry.

Egentligen kom dessa små härligheter i ett fint plaströr med sju olika duschkrämer – men eftersom jag tänkte ge bort de andra så slog jag in dem med en gång. De andra dofterna är Shea, Olive & Moringa.

Skriv en kommentar

3 + tolv =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy