20131003-220253

Ikväll har mamma och jag varit på storseans med Terry Evans. Det var hur spännande som helst. Jag tyckte nog att det var roligare än mamma, men så jäkla spännande. Först var det avkänning av andar då han pratade med flera personer om deras släktingar eller vänner som gått bort. Och efter en halvtimmes paus/fika var det frågestund de sista 45 minuterna. Helt klart en häftig upplevelse!

Och den nörd som jag är frågade jag självklart om jag fick ta en bild med honom 🙂

2 kommentarer

♦ • . josefine - skönhetsblogg 3 oktober, 2013 - 23:33

Men åh så roligt! Han är ju så jäkla bra, skulle också vilja träffa honom!:D

Svara
Julia 4 oktober, 2013 - 00:41

Vad roligt och spännande! Hade jag också velat gå på
🙂

Svara

Skriv en kommentar

nitton + 3 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy