malhar_130921_0083

Information: “Honeymania Body Scrub är en effektiv saltbaserad kroppspeeling med ekologisk Community Fair Trade-producerad vildhonung från Etiopien, bivax från Kamerun och shiasmör från Ghana. Är mjukgörande och fuktighetsbevarar upp till 24 timmar.”

Jag tycker: Det enda jag egentligen letar efter hos en bra body scrub är att den ska lukta gott, återfukta och att skrubbkornen antingen ska vara många eller i den perfekta storleken. Denna skrubb ligger definitivt på plussidan gällande doften, men jag kan inte hjälpa att tycka att kornen är för några då jag känner att jag får ta väldigt mycket produkt – men jag känner mig ändå inte peelad. Konsistensen känns lite som honung som stått i kylen och sjävla krämdelen är helt underbar! Hela serien är en fröjd för näsan och jag kan nästan se mig själv duschandes i ett vattenfall i Shekaskogen. Tycker att min hud känns väldigt mjuk och återfuktad när jag använder denna tillsammans med duschkrämen och body buttern.

.
Honeymania™ Cream Body Scrub kan köpas på thebodyshop.se och kostar 200 kr.

.

2/5


.

2 kommentarer

Tanja 3 oktober, 2013 - 13:59

Har du eller vill göra ett inlägg om ögonbrynsfärger/pennor? Jag använder H&Ms egna som dem inte säljer mer och den börjar ta slut 🙁

Malin 3 oktober, 2013 - 14:02

Tanja: Jag har lite kommande recensioner på t ex. IsaDora’s och Anastasia Beverly Hills-pennor 🙂 Så håll utkik efter dem!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer