För några veckor sedan fick jag ett paket från Eleven.se med lite prylar och i detta paket fanns dessa små godbitar från bdellium Tools. Jag har länge dreglat efter Pink Bambu-serien och har en awesome blending brush sedan innan, så jag blev väldigt glad för dessa

Jag har redan hittat mina favoriter i detta underbara set (776, 781, 777) och vill aldrig vara utan dem igen. Dock hade jag kunnat byta ut både franskammen och brynkammen/borsten då jag redan äger ca 3 st av varje och jag tycker inte att just dessa skiljer sig speciellt mycket i kvalitet från de andra jag har. 780P Pencil Brush och 785P Tapered Blending Brush hade passat bättre här, men det kanske bara är jag. Men det gör verkligen skillnad med bra borstar och att dessa både är rosa och ekologiska är ju två stora plus i kanten!

malhar_130921_0005

Information: “Ett underbart set för att få till en perfekt ögon-makeup – oavsett om du ska sudda eller applicera ögonskugga med precision så finns det du behöver i detta set!

bdellium Tools är ett varumärke med professionella, antibakteriella makeup-borstar, designade av en grupp experter, begåvade på makeup-borstar, i Cerritos, Kalifornien. Deras mål är att ständigt utforma nya, unika och innovativa makeupverktyg. Varje produkt är handgjord och skräddarsydd av skickliga hantverkare på bdelliums fabrik i Kina. Pink Bambu-seriens borstar är miljövänliga med allergivänliga, syntetiska borst och hållbara bambuhandtag.”

.

Från vänster:

– bdellium Tools Pink Bambu 787P Duet Fiber Large Tapered Blending Brush
– bdellium Tools Pink Bambu 769P Angled Contour Brush
– bdellium Tools Pink Bambu 776P Blending Brush
– bdellium Tools Pink Bambu 781P Crease Brush
– bdellium Tools Pink Bambu 722P Comb/Brow Brush
– bdellium Tools Pink Bambu 777P Shadow Brush
– bdellium Tools Pink Bambu 766P Angled Shadow Brush
– bdellium Tools Pink Bambu 733P Lash Brush
– bdellium Tools Pink Bambu 760P Liner/Brow Brush
– bdellium Tools Pink Bambu 710P Eye Liner Brush
+ bdellium Tools Roll-Up Pouch for Pink Bambu

.
bdellium Tools Pink Bambu Eyes Only 10pc. Brush Set finns att köpa på t ex. Eleven.se och kostar just nu 650 kr (ord. 1079 kr).

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy