För ett tag sedan (läs: snart en månad sedan) köpte jag mig lite produkter som jag varit nyfiken på ett tag. Jag passade på när Åhléns ändå hade 50% på allt, älskar verkligen att fynda! Något jag hört så himla mycket bra om är L’Oréal Paris True Match foundation så jag slog till på den och L’Oréal Paris La Touche Magique Perfect Match Concealer.

malhar_130901_0006Information: “True Match är en foundation med naturliga nyanser som smälter samman med huden samtidigt som den jämnar ut hudtonen. Den har en fin, otroligt lättflytande konsistens som döljer små blemmor och förfinar utan att lägga sig tungt på huden. True Match anpassar sig efter huden och du uppnår en naturlig perfektion. Finns på Eleven.se för 159 kr”

malhar_130901_0014Information: “En concealer som smälter in i huden och ger ett jämnt resultat. Den minskar trötthetstecken och ger huden lyster. Har bytt utseende. Finns på Eleven.se för 135 kr”.

Jag är ständigt på jakt efter produkter för den perfekta basen och jag tycker att de har fungerat bra hittills. Kanske att jag gillar Maybelline New York Dream Lumi Touch Concealer än denna, men jag har inte bestämt mig än. Jag var lite tveksam till foundationen först då jag fick syn på små glitterpartiklar när jag höll flaskan mot solen, men det är inget jag har märkt av när jag använt den. Ingen har sagt att jag ser ut som Edward Cullen i alla fall.

Har du testat några av dessa produkter? Och vad tycker du om dem?

1 kommentar

Magda/ComaHeart - En sminkblogg 27 september, 2013 - 22:44

jag använde true match en del i högstadiet. var inget vidare stort fan av den då. tyckte resultatet blev så ojämt. men de kanske har ändrat formulan sedan dess 🙂

L'Oréal Paris True Match i ny förpackning | molkan.se 3 oktober, 2017 - 21:26

[…] L’Oréal Paris med att uppdatera förpackningen på storsäljaren. Förut såg flaskan ut så här, men nu har man alltså gjort om förpackningen och även förbättrat formulan på sjävla […]

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy