malhar_130921_0004

malhar_130921_0014

För ett par veckor sedan fick jag ett paket från Eleven.se med lite blandat smått och gott. Det innehöll bl a. detta kit från Too Faced som innehåller en palett med fyra vackra ögonskuggor, en full-size Too Faced Lash Injection 2 Mascara, en Too Faced Perfect Eyes Waterproof Eye Liner i espresso-nyans, ett oemotståndligt nude-färgat läppglans och en duo av den vackra, matta Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder med en rouge.

“Pretty Rebel ger dig den rebelliska looken på ett kick! Här möts mjuka färger med glitter och kaxig glamour på absolut bästa sätt.”

malhar_130921_0017Palett med fyra ögonskuggor – Dainty, Charming, Girly, Ringleader

malhar_130921_0039Lip Gloss – Nude

malhar_130921_0036Perfect Eyes Waterproof Eye Liner – Perfect Black

malhar_130921_0029Too Faced Lash Injection 2 Mascara

malhar_130921_0025Bronzer & Rouge duo – Chocolate Soleil & Papa Don’t Peach
.

Jag är lite delad angående detta kit. Jag blev superexalterad över ögonskuggepaletten och bronzer/rouge-duon. Lash Injection har jag velat testa en längre tid men blev inte speciellt imponerad av den när jag testade den första gången. De två minst roliga produkterna är läppglanset (hatar läppglans på tub) och eyelinern (har alldeles för många svarta eyeliners). Hade kitet istället innehållt en Glitter Glaze Transforming Shadow Top Coat och ett Color Bomb som också ingår i höstkollektionen och varit förpackat i en fin liten necessär istället för rosa silkespapper i en kartong hade det varit topnotch! Men detta är kanske desto bättre för er *hint hint* 😉

Too Faced Pretty Rebel Essentials finns att köpa på t ex. Eleven.se och kostar 495 kr.

Något ni blir speciellt nyfikna på?

2 kommentarer

Magda/ComaHeart - En sminkblogg 26 september, 2013 - 14:52

den där eyeliner är fantastisk att använda på vattenlinjen. det är utan tvekan den bästa eyelinern jag testat att använda till just det. för mig håller den hela dagen. (speciellt om jag applicerar lite matt svart skugga ovanpå.)

Magda/ComaHeart - En sminkblogg 26 september, 2013 - 14:52

eyelinern*

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy