malhar_130921_0044

malhar_130921_0050

malhar_130926_0012

malhar_130923_0010Ingen mascara

malhar_130923_0016Med IsaDora Mascara Volume 2.0

Information: “Mascara Volume 2.0 passar varje dag och ger dina ögonfransar härlig volym och definition. Den sitter säkert utan att flaga, smeta eller rinna och är lätt att ta bort. Den oregelbundna borsten ger ögonfransarna maximal volym och definition.”

Jag tycker: Jag var väldigt skeptisk till mascaran eftersom att det är likadan förpackning som Build-Up mascara (vilken jag inte gillade pga mycket kladd). Men jag blev positivt överraskad då fomulan är torrare än Build-Up vilket passar mig bra. Inget klet eller kladd på ögonlocken eller under ögonen utan mascaran sätter sig på fransarna som den ska. Jag hårdtestade även denna när jag var i Stockholm och den klarade både svett, några vattendroppar och en dag på stan utan smul och kladd. Borsten är en vanlig och ganska stor så det kan vara lite knepigt att få till det på underfransarna, men har man inte bråttom så går det bra. Jag gillar resultatet och känner att det är en bra vardagsmascara som ger bra med volym, men hade kanske önskat lite mer längd.

.

IsaDora Mascara Volume 2.0 finns i butik nu och kostar 109 kr.

.

4/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer