malhar_130925_0028

Igår morse fick jag ett fint rosa paket av A som innehöll denna blus jag önskat mig. Egentligen sa jag inte ville ha något, men hittade blusen på Gina Tricots hemsida och sa att om han ville ge mig något nån gång kunde det vara den. Jag är en riktigt sucker för chiffongblusar och denna var lite lagom häftig med dragkedjor och nitar ♥ ♥ ♥

3 kommentarer

Magda/ComaHeart - En sminkblogg 26 september, 2013 - 21:12

snygg!

Svara
Julia 26 september, 2013 - 22:25

Jättesnygg! 🙂

Svara
Sofie 27 september, 2013 - 07:19

Jättesnygg! 😀

Svara

Skriv en kommentar

2 × fem =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy