malhar_130819_0039

Information: “Uppfriskande, klibbfri och extra mild för att rengöra området kring ögonen och ögonfransarna. Varje flaska innehåller Community Fair Trade-producerad kamomilljolja från mer än 100 kamomillblommor.”

Jag tycker: Detta är den produkten i Camomile-serien som jag verkligen inte tycker om. Jag tänkte till en början att den “vattenfasta” removern och denna skulle vara ungefär samma sak och ge samma resultat, men jag vet inte vad som är med den här produkten – för att varje gång jag testat den har det svidit som fasen om jag råkat få removern i ögonen. Och när det står “gentle” på flaskan vill man ju anta att den ska vara mild och inte irritera ögonen eller huden runt om. Den har tyvärr helt motsatt effekt på mig och jag kan tyvärr inte använda den. Och då har jag använt denna och den andra på precis likadant sätt, applicerat lite på en bomullspad och torkat bort. En total miss!

TBS Camomile Gentle Eye Make-up Remover kan köpas på thebodyshop.se för 135 kr.

.

0/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer