malhar_130911_0035

Wake Up Make-up är det senaste tillskottet i IsaDoras foundationfamilj. Jag har fått hem två av nyanserna och jag gillar verkligen att 00 Fair är riktigt ljus då jag är näst intill kritvit under vintertid. 04 Warm Beige passar mig alldeles utmärkt just nu. Vid första anblick och efter någon användning gillar jag den. Jag ska dock hårdtesta den och återkommer med en recension så småningom.

“Wake Up Make-up ger din hud ny lyster och minskar trötthetstecken. Den smälter sammetslent vid applikation och förenar sig perfekt med huden. Trollar bort små ojämnheter och fina linjer. Aktiva ingredienser som hyaluronsyra, oligopeptider och panthenol ger en intensiv fuktighetsbehandling. SPF 20 skyddar mot solens skadliga strålar.”

IsaDora Wake Up Make-Up finns på t ex. eleven.se och kostar just nu 129 kr.

2 kommentarer

Evelinasfina skönhetsblogg 14 september, 2013 - 21:25

Är riktigt sugen på denna foundation 🙂 behöver också en riktigt ljus för min bleka hy 🙂

Maria 14 september, 2013 - 23:01

Fick hem färgen nr 06 och har inte ens testat den här
produkten men är väldigt sugen, dock är färgen aaaaaalldeles för
mörk på mig 🙁

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy