malhar_130819_0030

Information: ”En skönt mild flytande remover som milt och effektivt avlägsnar alla spår av vattenfast makeup. Gör den ömtåliga huden kring ögonen mjuk, len och smidig. Fri från alkohol, färgämnen och parfym. Innehåller Community Fair Trade-producerad kamomilljolja.”

Jag tycker: En snabb och effektiv rengöring. Jag häller på lite på en bomullspad och håller mot ögat ett par sekunder och efter några lätta svep är allt smink borta. Inget gnuggande eller annan obekväm borttagning. Även att jag var skeptisk till att ta bort sminket med olja eftersom jag har kombinerad hy, så har det fungerat jättebra. Jag är supernöjd! Jag gillar tre av de fyra produkterna som kommer med serien. Recensioner på de andra produkterna kommer inom kort.

TBS Camomile Waterproof Eye & Lip Make-Up Remover kan köpas på thebodyshop.se för 145 kr.

.

4,5/5


.

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Är så sugen på att testa denna 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

2 + tretton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.