Då jag inte har kunnat vara med på en enda MUTW denna sommar p g a. jobbet och dess tider så tänkte jag att jag vill komma igång så fort som möjligt så jag inte slackar! Jag har längtat som attan efter att kunna planera och fixa med detta så nu är det dags 🙂 Med kort notis börjar vi alltså redan idag 9/9 2013.

mutw-v37

 • Måndag – Perfect Browns: Ta fram dina mest jordnära färger och skapa din favoritlook med bruna och beiga nyanser.
  .
 • Tisdag – Contrast Colors: Precis som hjulet säger är det kontraster som gäller. Väljer du en gul skugga på ögat är lila din läppfärg osv.
  .
 • Onsdag – Autumn 2013: Höstens minktrender rasar in och det finns massor att välja på, hitta din favorit och gör din egen tolkning av höstens trender.
  .
 • Torsdag – My fave blush: Ganska självklar. Utgå från ditt absoluta favoritrouge.
  .
 • Fredag – Face Charts: Många professionella trendsättare och makeupartister använder sig av sk. face charts för att skapa looker. Jag hittade en sida med massor av roliga charts, välj din favorit och inpireras utav den!

.
Make Up Theme Week är en gemenskap där vi gör en sminkning på ett tema varje dag under en vecka (ej helg). Varje tema är en så kallad fri tolkning, vilket betyder att man kan göra precis hur man vill. Vill du gå helt crazy så gör det! Eller om du bara vill använda temana som inspiration – det är helt upp till dig. Känner du att du vill hänga på är det bara att göra det! Lägger du upp bilderna på twitter/pinterest/instagram och vill visa oss så använd hashtagen #makeupthemeweek. Använd också taggen i dina blogginlägg om du lägger upp det där och/eller länka gärna till mig så hittar jag dem lättare.

.
.
bildkällor: ett, två, tre, fyra, fem

1 kommentar

Jennifer Ruuska 9 september, 2013 - 08:10

Jag ska försöka vara med på denna 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer