130537_blogawards_51a25b1addf2b3633fb26dcd

Härom dagen fick jag reda på att jag hade vunnit biljetter till VR Blog Awards i Stockholm den 19:e September. Jag skrek ut av lycka när jag såg att jag hade vunnit, det var typ det enda jag hade önskat mig i födelsedagspresent i år så att det känns helt overkligt! Så. Jäkla. Kul

I priset ingår två biljetter per vinnare (jag får alltså ta med mig en kompis), en makeuprådgivning och makeupprodukter till ett värde av hela 500kr per person. Och eftersom jag ska upp till Stockholm dagen innan på ett annat bloggevent så blir det övernattning, helt perfekt!

Jag är så pepp! Ni anar inte…

5 kommentarer

Iris 8 september, 2013 - 14:54

Gud vad kul!!! Sitter absolut int här och är avis 😉 Ha så kul i Stockholm! 🙂

Svara
littlemissconsumer 8 september, 2013 - 15:08

Grattis, så himla roligt!

Svara
Julia 8 september, 2013 - 15:15

Vad roligt! Grattis! 🙂

Svara
Zarah-Lou 8 september, 2013 - 15:42

Du/ni kommer ha det fantastiskt kul! 😀
Grattis igen! 😀

Svara
helen 10 september, 2013 - 05:54

Så kul!! Ska du bo på hotell där? Kanske kan styra upp
något innan? 🙂

Svara

Skriv en kommentar

4 + 2 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy