bild-28Jag har fått ett Blog You Heart Out Award av Camellis smink & grejs och Comaheart. Tack så mycket fina tjejer  När man får ett Blog Your Heart Out Award ska man svara på fem frågor, samt ge utmärkelsen till fem andra bloggar som har under 100 följare verkligen förtjänar en shout out för att de är så jäkla bra (jag gör om reglerna!)! Glöm inte bort att berätta för personerna eftersom det annars inte är säkert att de ser utmärkelsen.

I min sidomeny har jag en liten ikon med ett + på, där kan du klicka om du vill följa mig på bloglovin’.
.

 1. Vad eller vem uppmuntrade dig att börja blogga?
  Då det var väldigt länge sedan jag började blogga (2005), så jag minns inte riktigt. Det var nog inget speciellt utan jag ville nog mest bara skriva dagbok utan en fysisk dagbok.

  .

 2. Hur valde du ämne att blogga om?
  Jag har bloggat om så mycket olika grejer i olika perioder, men om man ska ta skönhet och sånt som jag bloggar om nu var det väl efter min depression som jag saknade att skapa sminkningar och var ändå ledig om dagarna, så för att komma igång med vardagen och livet igen valde jag att skriva om det som är mitt största intresse just nu. Jag mår bra av det helt enkelt.
  .
 3. Någonting som de flesta inte känner till om dig?
  Jag har förkylnings- & ansträngningsastma, så när jag blir sjuk blir jag riktigt sjuk.
  – Jag hatar att resa. Vill bara från punkt A till punkt B för att sedan fortsätta med mitt liv. Själva resan är en pina.
  – Jag är otroligt konflikträdd, men bråkar man väl med mig kan den personen hälsa hem.

  .

 4. Vilka tre ord beskriver din stil?
  Enhörning. Bajsar. Regnbågar. (for realz!)

  .

 5. Vad gillar du att göra när du inte bloggar?
  Fotar lite då och då, titta på serier, sova, göra mig fin till ingen nytta, titta på youtubevideos (är lite beroende kan man säga), kolla på rymdprogram, götta mig i skräckfilmer, dricka kaffe, umgås med min käraste, familjen och katten. Sen tycker jag att jag knappt har tid med att göra roliga saker när det alltid behövs tvättas, diskas och städas. Ingen vila och ingen ro!

.
.
Jag vill ge Blog Your Heart Out Award till:
Vintertroll
Josya
Sofies Skönhetsblogg
Imakeyousmile
Malin Sörmlind

1 kommentar

Evelina 5 september, 2013 - 21:05

Vilken bra ide 😀 ska ta en titt på alla länkar 🙂

BLOG YOUR ♥ OUT AWARD | vintertroll 10 september, 2013 - 12:01

[…] har fått en Blog Your Heart out award från Molkan, Camelliss & Cuntless Lux. Tack ni tre ♥ Utmaningen handlar om att svara på fem olika […]

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy