vintertrollse

Idag har jag träffat den helt underbara Emilie som driver skönhetsbloggen vintertroll.se 🙂 Vi tog en lunch, kollade in Åhléns utförsäljning och gick hem till mig för att hälsa på Frasse. Sötare och härligare tjej får man ju leta efter! Så kul att prata med någon som har samma skönhets- & sminkintresse som jag har.

Om ni inte varit inne på Emilies blogg tycker jag att ni ska klicka er dit snarast. Hon är galen i nagellack och visar upp dem med bravur. Hennes sminkningar är to die for och recensionerna är ärliga och informativa. Love it girl

Jag hade väldigt trevligt, måste göras om snart!

2 kommentarer

P 1 september, 2013 - 15:19

“Sötare och härligare tjej får man ju leta efter!” – You got that right! 🙂

/P

Emilie 1 september, 2013 - 15:53

Åh, det var kanonkul att träffa dig igår 🙂 Och jag hoppas att vi kan slå följe till TBS den 18/9, det skulle vara toppen!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer