Igår fick jag hem mina första produkter från det ombloggade märket Anastasia Beverly Hills. Jag har fått tre produkter från Finest Cosmetics Sweden som är distributörer i de fyra nordiska länderna för det exklusiva ögonbrynsvarumärket.

Anastasia Beverly Hills är skapat av Anastasia Soare. Hon är internationellt känd som “the eyebrow guru” eller som bl a Oprah Winfrey refererar till “the queen of eyebrows”, hon njuter en ikonaktig status bland Hollywoods elit av superstjärnor. Några av hennes fasta kunder är: Jennifer Lopez, Madonna, Oprah Winfrey, Penelope Cruz, Heidi Klum, Naomi Campbell, Nicole Richie och Reese Witherspoon för att nämna några.

malhar_130827_0047

malhar_130827_0055

malhar_130827_0085

malhar_130827_0089

.

Anastasia Bold & Beautiful Kit

Ett lyxigt set i form av ett bok-set som erbjuder perfekt skönhet – en palett för att perfekt forma dina ögonbryn, och en palett för att ge dina ögon en vacker look!

I Vol.1 hittar du Bold Brows, en palette som innehåller en praktisk pincett, två ögonbrynsskuggor och en dubbelsidig borste för att du ska kunna skapa de perfekta ögonbrynen. I Vol.2 hittar du Beautiful Eyes, en vacker palett med 4 skuggor som du kan applicera med både torr och fuktig pensel för att skapa allt från intensivt sotade ögon till en subtil, neutral look och en dubbelsidig pensel medföljer även.

.

Anastasia Covet Waterproof Eyeliner

En silkeslen vattenfast eyeliner, som även kan användas på vattenlinjen, ger dig en intensiv och kladdfri färg – se fantastisk ut, hela kvällen! Denna härliga pennformade eyeliner har även en inbyggd pennvässare, så du smidigt kan ha med dig den på resan, en eyeliner du kommer att älska.

.

Anastasia Perfect Brow Pencil

Ögonbrynspenna med anpassad färgmängd för att ge dina ögonbryn form och en lätt färg.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy