malhar_130817_0015

För ett tag sedan var jag med i en tävling på Estée Lauders Facebooksida och fick reda på att jag hade vunnit denna. Googlade recensioner och kollade på youtubeklipp om den och att den hade fått en ny formula som var mycket bättre än den “gamla”. Gick in på Kicks och kollade priset och satte nästan i halsen… 980 kr?! Kommer nog aldrig förstå hur ett serum/kräm/hudvård kan kosta så mycket, men jag tackar så hemskt mycket för denna vinst då jag aldrig hade kunnat unna mig denna själv! Har använt den några gånger sedan jag fick den och min hud känns mjukare och lenare än vanligt – ska använda den regelbundet nu och se om den är så magisk som alla säger.

Information: “Vårt #1 serum har blivit ännu bättre! Baserat på årtionden av DNA-Forskning och Chronobiologi – vårt mest avancerade serum någonsin. Nya ChronoluxCB™ Teknologi arbetar aktivt för en utrensande process som rengör cellerna från avfallsämnen under nattens lopp. På så sätt arbetar cellerna effektivt och huden återuppbyggs och stärks. Alla ålderstecken i huden reduceras synligen för att ge en vacker hud.

Förebygger skador från alla negativa miljöpåverkningar som ozon, föroreningar och UV strålar. Hyaluronsyra skabar den optimala miljön som huden har behov för att optimera sin naturliga reparationsprocess samtidigt som den återfuktar och vårdar på djupet. Huden känns mjukare, mer återfuktad och ser klarare och jämnare ut. Perfekt till alla hudtyper och effektiv till alla etniciteter. Oparfymerad, oljefri, icke-acknegen, dermatologisk och oftalmologiskt testad.”

Vad tror ni?

1 kommentar

Maria 26 augusti, 2013 - 15:27

Jag älskar iofs den gamla formulan och har inte testat den
nya men jag har läst på många utländska bloggar att den ska vara
amazing, ska bli kul att se vad du tycker om den.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy