Jag vet att jag är sist med att blogga om denna, men ni förstår inte hur trött jag varit om kvällarna. Härom dagen fick jag i alla fall denna lilla guldklimp i brevlådan och testade den för första gången idag. Jag hade inga större förväntningar, men den överraskade mig på ett positivt sätt och fungerar helt fantastiskt. Hade även förväntat mig att den skulle lukta illa, men har faktiskt en riktigt behaglig doft. Än så länge får den två tummar upp från mig 🙂

malhar_130817_0038

malhar_130817_0043

“Genom att använda IsaDora Quick Dry Nail spray minskar du nagellackets torktid till hälften!

Hur fungerar det?
Denna spray får lösningsmedlet i nagellacket att avdunsta snabbare och därmed reduceras torktiden. Den har två användningsområden: kan användas mellan applicering av två lager och efter sista applikationen.

• Om sprayen används mellan två lager, torkar det första snabbare så att du kan lägga på det andra lagret av nagellack fortare.
• Som en sista finish minskar den torktiden med hälften.

Spraya ungefär 10 cm från naglarna, för sprayen fram och tillbaka längs med naglarna.”

.

IsaDora Quick Dry Nail Spray kostar 69 kr och finns i butik from. denna vecka (V.33).

1 kommentar

Eva på IsaDora 19 augusti, 2013 - 11:14

Så kul att du gillar den! 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy