M·A·C Cosmetics är kanske ett av de mest välkända märkena inom smink med sitt rykte om god kvalitet och prislappen satt därefter. Självklart har jag ju också tittat på videos där skönhetsvloggare använder sig av märket och blivit frestad att köpa deras produkter för att se om de är så bra som alla säger.

Kicks hade 15% rabatt på allting i webbshoppen hela sommaren och då passade jag på att köpa de två produkterna jag varit mest sugen på att testa. Har varit ute efter bra basprodukter en längre tid men inte hittat något som passar min hy. Så jag hoppas verkligen att dessa håller måttet!

malhar_130817_0067

malhar_130817_0073M·A·C Pro Longwear Concealer – NC20
En lätt flytande concealer som ger medelkraftig till full täckning med en skön, naturlig, matt finish. Färgfast formula som varar i upp till 15 timmar. Hjälper till att dölja och korrigera ringar under ögonen och missfärgningar. 180 kr.

malhar_130817_0080M·A·C Mineralize Skinfinish Natural – Light Plus
Ett lyxigt puder med mineraler, noggrant bakat för att ge en skiftande men ändå naturligt matt finish. Ger perfekt och osynlig täckning. Använd för att fixera foundation eller för att förbättra makeupen under dagen. 305 kr.

4 kommentarer

Magda/ComaHeart - En sminkblogg 17 augusti, 2013 - 19:23

använde båda dom produkterna när jag sminkade mig idag :’) mac <3

Zarah-Lou 18 augusti, 2013 - 13:24

Det svåraste att handla är basprodukter tycker jag.. jag
hoppas du blir riktigt nöjd med MAC, har inte haft äran att prova
dem.. ännu 🙂

Malin 18 augusti, 2013 - 14:14

Zarah-Lou: Jag håller helt med! Det är ofta svårt att se färgen i butikerna och på nätet när man inte kan testa alls.

Hittills är jag jättenöjd och jag har nog kollat färger och swatches i över 2 år 🙂

Jennie 23 augusti, 2013 - 20:25

Åh roligt! Älskar MAC , den där concealern är ett måste för mig 🙂 Rekommenderar deras Face and Body foundation , helt underbar ! 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy