20130813-130405.jpg

Då jag inte är hemma mellan 07-20 så blir det inte många minuter framför datorn innan det är dags att gå och lägga sig, men jag lovar att blogga om IsaDoras höstkollektion som jag fick hem igår och lite andra saker som kommit hem så fort jag får tid 🙂

Hoppas att ni har en underbar vecka!
Kram

1 kommentar

Maria 18 augusti, 2013 - 10:40

Åh, det lila nagellacket! Det kommer jag att slänga mig på
så fort jag ser det i en affär.

Svara

Skriv en kommentar

18 + 10 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy