malhar_130809_0022

Härom dagen fick jag hem ytterligare ett paket från e.l.f Cosmetics då jag passade på att fynda när de hade 60% på allt i shoppen. Denna gång tog det bara en vecka för paketet att komma fram vilket uppskattades. Det blev mest lite påfyllning, men också lite nytt.

  • Makeup Remover Cleansing Cloths – Efter två användningar kan jag konstatera att de är bättre än alla andra makeupremovers i servettform jag testat. Luktar inte så mycket och känns skonsam mot huden. 38 kr.
  • Lotion Wipes (Vanilla & Coconut) – En fiffig grej att ha på jobbet, i väskan eller så när man känner att man behöver lite återfuktning men inte vill ta med sig en hel ansiktskräm. De luktar jättegott och tycker att det är väldigt behagliga. 38 kr.
  • Matte Lip Color (Tea Rose) – Har varit sugen på dessa ett bra tag nu och efter ett test gillar jag konsistensen och hållbarheten. Kan även fungera bra som en större läppenna. 38 kr.
  • Lip Stain (First Date & Birthday Suit) – Har haft den mörkaste röda färgen sedan innan (Red Carpet) och har gillat den. Har säkert klickat i dessa hur många gånger som helst på hemsidan men tänkt att det varit onödigt. Men jag är glad att de äntligen hamnade hos mig. En mycket underskattad produkt från e.l.f faktiskt. De sitter som berget! 38 kr /st.
  • Mineral Moisturising Lip Tint (Blush) – Då jag slarvat bort mitt andra Lip Tint ville jag ha ett nytt och denna färg är superfin! En skir kall rosa färg. Och smaken… helt otroligt. Smakar godis 35 kr.
  • Small Angled Brush & Contour Brush – Två penslar jag har sedan tidigare och ville ha dubbel uppsättning. Den lilla vinklade penseln använder jag till ögonbrynen och den rundade borsten är en perfekt globlinje-pensel. Löv it! 38 kr /st.

2 kommentarer

Sofie 10 augusti, 2013 - 19:49

Har tre Lip Stain’s från e.l.f. som jag verkligen älskar
men jag använder dem alldeles för sällan! Får bli bättre på det!
😀

Julia - Nailart 10 augusti, 2013 - 21:33

Åh, nu blev jag sugen på att beställa hem lite nytt
därifrån! 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy