Jag blev varnad… men lyssnade jag? Nej! Man kan inte sluta köpa Victoria’s Secret Body Mists. Jag är beroende! Och inte nog med det. Lina på jobbet hade köpt en som seriöst luktar citroncheesecake. Den måste jag ju också bara ha?! Går lite bananas här. Denna gång blev det i alla fall de här tre;

malhar_130803_0002

Endless Love doftar romantiskt av ljus äppelblom och ylang ylang. Love Spell doftar gott av persika, körsbärsblomma och vit jasmin. Mango Temptation ger en exotisk kyss av mango, nektar och sexig hibiskus. Som de andra Body Mists luktar även dessa helt otroligt och det går inte en dag utan att jag använder någon av dofterna. I’m in love ♥ ♥ ♥

malhar_130803_0008

3 kommentarer

Frida 7 augusti, 2013 - 13:54

OMG, nu får du mig att beställa bara för det 😛
När jag var i USA var jag så dum så att jag bara köpte en liten flaska med en Body Mist som heter Noir Tease (http://www.victoriassecret.com/beauty/sexy-little-things/tease-scented-body-mist-sexy-little-things?ProductID=4412&CatalogueType=OLS)
Men den är supergod! Jag använder den vareeenda dag nu 🙂 Sjukt nöjd! Men vet ju med mig att jag kommer behöva fler 😛

Kul att du skriver om de olika dofterna 🙂 Bra tips!

Svara
Sofie 7 augusti, 2013 - 14:02

Vill också köpa fleeer! 😀
Vilken var det som doftade citroncheesecake?! :O Låter ju underbart! Haha!

Svara
Malin 7 augusti, 2013 - 17:34

Sofie: Lemon Escape heter den 🙂

Svara

Skriv en kommentar

tio − 5 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy