malhar_130803_0033

För ett par dagar sedan fick jag ett paket från Nordicfeel.se som innehöll Victoria’s Secret Endless Love Ultra-moisturizing Hand and Body Cream och TIGI Bed Head After Party. Jag har redan testat båda produkterna och jag gillar dem som attan 🙂 Mer utförliga recesioner kommer så småningom.

Har ni testat någon av dessa?

Nordicfeel.se är väl kanske mest kända för sina parfymer, men det har också smink, hår- & hudvårdsprodukter. De har alltid gratis frakt och har snabb leverans. I like!

♥ ♥ ♥

1 kommentar

Madelene 5 augusti, 2013 - 14:41

Har provat ett par av TIGI’s produkter, speciellt deras shampoon och balsam, vilka är superbra för mitt hår som inte tål t.ex. sulfater då många är sulfatfria 🙂 har också varit mer intresserad av deras stylingprodukter, bla. den du har här. Du får gärna recensera den!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy