malhar_130804_0008

malhar_130804_0011

malhar_130804_0065

Information: “Eye of Horus Goddess Natural Mascara är Eye of Horus mest sålda produkt och har med sin fantastiska formula erövrat världen och nu finns den även i Sverige hos oss på brallis. Eye of Horus Goddess Natural Mascara är designad att framhäva dina vackra ögonfransar medan den svart/guldiga förpackningen ger dig en känsla av Egyptisk lyx.

Den flexibla borsten ger dig volym och böjda ögonfransar utan att sticka eller irritera dina ögon. Eye of Horus Goddess Natural Mascara har en naturlig formula baserad på vax vilket gör att den inte klumpar, rinner eller kladdar.

Eye of Horus Goddess Natural Mascara har en vårdande formula som ger näring, återfuktar och stärker upp dina ögonfransars naturliga struktur samtidigt som den är fri från parabener.

Goddess Natural Mascara kan användas även för dig som har ögonfransförlängningar, är linsbärare och för dig med känsliga ögon.”

Jag tycker: Jag har nog egentligen ingenting negativt att säga om den här mascaran. Borsten är i gummi och smalare i mitten vilket gör att man kommer åt alla fransarna bra. Den perfekta formulan, som inte är för blaskig eller för torr, sätter sig bra på fransarna utan klumpar och den kletar heller inte även om man (klantig som jag är) råkar trycka lite för hårt eller så och även om jag skulle få lite på ögonlocket eller under ögonen är det så himla enkelt att ta bort. Formulan tynger heller inte ner fransarna, utan känns lätt och håller dem böjda hela dagen. Den har även klarat av ett par riktigt svettiga arbetspass vilket gör att jag gillar den mer.

Jag gillar konceptet med naturlig mascara och huvudingredienserna är olika vaxer som ska återfukta och ta hand om fransarna. Och att den passar känsliga ögon är också bra då mina ögon till och från rinner som in i bomben, jag har inte känt någon irritation eller annat när jag använt den.

Det går att få ett väldigt naturligt resultat med ett lager, men det går även att bygga upp den om man vill ha lite mer volym och längd utan att klumpa. Jag hade dock önskat lite lite mer längd, men annars är detta en toppenmascara. Två stora tummar upp!

Eye Of Horus Goddess Natural Mascara kan t ex. köpas på Brallis.se för 189 kr.

.

4,5/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer