malhar_130727_0051

malhar_130727_0081

malhar_130727_0087

malhar_130727_0089Cupcake (kräm), Dolly Mix (puder), Candy Floss (puder)

malhar_130729_0129Cupcake (kräm), Dolly Mix (puder), Candy Floss (puder)

Information: “Sleek Makeup Blush by 3 Sweet-Cheeks är en sockervaddssöt palett med matchande rougenyanser som kan användas både till vardag och fest, tillsammans för en mixad effektfull söthet eller enskilda för en bubbelgumsrosa kinder. Blush by 3 Sweet-Cheeks har en snygg svart platt förpackning som gör den enkel att bära med sig och i den finner du en spegel som underlättar om du vill bättra på ditt rouge under dagen.”

Jag tycker: När jag såg paletten och googlade bilder på swatches så tyckte jag inte att den såg vidare speciell ut, men när jag väl fick hem den och såg den i verkligheten var det kärlek vid första ögonkastet! Denna rougetrio är Limited Edition från Sleeks Candy Collection och kommer med krämrouget Cupcake som är en kall ceriserosa färg, otroligt lätt att applicera och det blir ett superfint resultat. Dolly Mix är ett matt ljust kallt puderrouge som jag tror blir otroligt fint i vinter när jag är så där blek. Och favoriten i paletten är helt klart Candy Floss, ett varmt skimrigt rosa puderroge och passar mig perfekt nu när jag är lite solbränd. Alla färger är så himla fina, bilderna gör liksom ingen rättvisa.

Då jag inte testat produkter från Sleek MakeUP förut var det otroligt kul att sätta tänderna (läs: sminkborstarna) i dessa rouge då jag hört så mycket bra om deras produkter. De är otroligt pigmenterade och sitter hela dagen. Förpackningen är enkel och stilren och det gillar jag! Jag är jätteglad att jag fått testa denna trio och jag är säker på att denna kommer att vara med i mina augustifavoriter 🙂

Sleek MakeUP Blush by 3 Sweet Cheeks finns att köpa på t ex. brallis.se och kostar 149 kr.

.

5/5


.

1 kommentar

Sofie 30 juli, 2013 - 15:30

Såååå fin alltså! 😀

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer