malhar_130729_0006

malhar_130729_0013

Månadens box är inspirerad av sommaren på stranden. Det första jag såg i boxen var Anatomicals You Need A Blooming Shower Gel vilket jag gillade. Gillade den cola-duschkrämen som kom i Decembers box från samma märke, så jag tror nog att denna också fungerar bra. Sedan fann jag Nails INC Brook Street Nail Polish som är ett somrigt och fint korallrosa nagellack. Ett Kevin.Murphy Fresh.Hair torrschampo med antioxidanter låter väldigt spännande! På sommaren är mina fötter en ren katastrof, så då kom ju Beautybird Fly High Active Foot Gel som ska lugna och svalka fötterna väl till pass. Och sist men inte minst Goldwell Dualsenses Color Extra Rich 60sec Treatment, en mirakelkur som ska ge håret nytt liv på bara 60 sekunder. En helt klart godkänd box denna månad och jag kommer nog att använda alla produkter!

Vill du också prenumerera på Glossybox kan du göra det här!

Vad fick du i din box? Är du nöjd?

.

4/5


.

1 kommentar

Josefin Z 31 juli, 2013 - 18:19

Många verkar få samma grejer. Inte mycket variation denna
gången :/

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer