malhar_130713_0022

malhar_130728_0013

malhar_130728_0027

Information: “No7 Exquisite Curl Mascara har en böjd borste som är utformad för att böja fransarna och skapa volym. Den unika formulan med böjande polymer ger ett riktigt lyft åt ögonfransarna under hela dagen. Böjer ögonfransarna med upp till 90 grader. Ögonen ger ett öppnare intryck och fransarna ser längre ut, från rot till topp.”

Jag tycker: Lagom är ett sammanfattande ord om denna mascara. Jag har lite delade åsikter om den, så vi börjar från början. Förpackningen är urgullig, älskar den rosa kromfärgen. Konsistensen är perfekt, inte för blaskig men heller inte klumpig och torr – den är riktigt behaglig att måla på. Vet inte riktigt vad jag tycker om den böjda borsten, tror jag gillar vanliga raka mer… det är liksom lättare att råka få in denna borste i ögat på något sätt. Tycker att resultatet blir bra, inte fantastiskt, men bra. Ganska bra med längd men inte så mycket volym. Jag upplever inte att den är svartsvart, utan mer brunsvart även om det står på förpackningen att det ska vara svart… så den passar mer som en vardagsmascara om man vill ha bara lock, för med en färgglad sminkning på ögonen försvinner fransarna lite.

Formulan är lätt och tynger inte ner fransarna som många andra mascaror, utan det känns som att den jobbar sig uppåt i takt med att den torkar. Eller ja, den håller i alla fall fransarna böjda vilket är väldigt avgörande för om jag ska gilla en mascara eller inte. Kladdar eller kletar inte speciellt mycket. Det kan bli lite under ögonen när jag kört ett svettigt arbetspass, men det är liksom inget som syns om man inte står 5 cm från ansiktet. Så ja, lagom är ett bra ord som sagt. Inte min favoritmascara, men den är absolut inte dålig heller.

No7 är ett relativt nytt i Sverige och jag har inte hittat någon svensk butik som säljer denna än, men det kommer väl så småningom. No7 Exquisite Curl Mascara kommer att kosta 159 kr.

.

3,5/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer