onskemal

I morgon är jag ledig och tänkte göra en ny sminkning men har lite dåligt med fantasi. Har ni några önskemål på färgkombinationer, produkter, tema eller annat så säg bara till. Så kanske jag sminkar mig enligt din önskan 🙂

4 kommentarer

Sandra 23 juli, 2013 - 12:18

Lady Gaga inspirerat! 🙂

Svara
Julia 23 juli, 2013 - 13:14

Jag har lite hjärnsläpp vad gäller hur jag ska sminka mig när jag ska fira min 24 årsdag med släkten i helgen. Du kan kanske hjälpa mig med tips? 🙂 Gärna lite färg. Gillar grönt och blått, men vill inte att det ska bli för mycket 🙂

Svara
Carolina 23 juli, 2013 - 13:53

Lana del rey! Hon har sådana fantastiska sminkningar med
snyggt markerad globlinje 🙂

Svara
Moa 23 juli, 2013 - 14:19

Skulle vart superkul om du kunde göra en dita von teese inspirerad sminkning 😀

Svara

Skriv en kommentar

1 × fem =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy