malhar_130616_0005

Information: “En smältande, fuktgivande foundation med mineralpuder som blandas med huden och ger en naturlig matt finish, jämnar ut och gör hyn slät. Olika nyanser som anpassas till din hudton. Naturlig sötmandelolja gör den mjukgörande, och naturligt rispuder har en matt effekt och ger en silkeslen känsla.”

Jag tycker: Jag har länge velat testa UNE då det ska vara helt naturligt så jag passade på att köpa denna foundation när de hade rea på Åhléns. Den torkar väldigt snabbt, så man får vara snabb med appliceringen. Den torkar matt och an behöver inte ha något puder över. Har man stora porer (som jag) lägger den sig gärna där, så en primer är verkligen ett måste. Har man torra partier kan den framhäva flagorna, så den rekommenderas verkligen till personer med väldigt oljig hy. Det bästa med denna foundation är att det inte känns att man har något i ansiktet, utan det känns som min egen hy. Man ska dock helst inte ta sig i ansiktet då den försvinner ganska lätt. Den sitter i lite mindre än en arbetsdag och jobbar med väldigt fysiskt kan man behöva bättra på sminket under dagen. Ja, vad mer ska jag säga? Helt okej produkt som fungerar bättre vissa dagar och sämre andra dagar.

Une Skin-Matt Foundation kan t ex. köpas på eleven.se för ca. 219 kr.

.

2,5/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer