malhar__130715_0093

Igår kom mamma förbi en sväng med en bikini till mig. Fy farao vad snygg den är! Jag vet inte varför, men de senaste åren har jag verkligen dragit mig till blått även att jag som yngre inte alls gillade färgen. Kornblått är enligt mig den snyggaste blå nyansen! Hoppas bara på lite fint väder de dagar jag är ledig så jag faktiskt kan använda den.

1 kommentar

Kajsa 15 juli, 2013 - 20:09

Tycker också kornblått är så snyggt, tyvärr så passar jag
själv inte alls bra i den färgen :/

Svara

Skriv en kommentar

8 + 10 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy