malhar_130616_0010

malhar_130708_0003

Information: “Dream Lumi Touch är en gel-baserad concealer som ljusnar upp och döljer ojämnheter, blemmor och mörka ringar under ögonen, samt ger en mjuk och drömliknande täckning.”

Jag tycker: När jag var på stan för ett tag sedan testade jag denna och blev så imponerad av resultatet att jag var tvungen att köpa den dagen efter. Jag använder den mest under ögonen, men den fungerar även utmärkt över röda partier, finnar osv. Jag har varit lojal mot min “e.l.f-under-eye” produkt men måste säga att denna är så underbar att det blivit min nya favorit. Den håller hela dagen och lägger sig inte i den fina vecken under ögonen. Jag som jobbar mycket med kroppen och blir varm på jobbet behöver inte oroa mig över att se randig ut efter ett pass, utan den sitter där den sitter om man kör lite puder över. Jag har färgen 02 Nude och den är lite ljusare än min hy just nu, men den fungerar jättebra under ögonen och jag ser pigg och fräsch ut. En liten produkt som gör stor skillnad!

Maybelline New York Dream Lumi Touch Concealer kan t ex. köpas på eleven.se för 115 kr.

.

5/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer