malhar_130625_0053

malhar_130708_0014

Ett bra tips när man inte orkar eller kan lägga så mycket tid på ögonskuggor, speciellt nu på sommaren när det är varmt och klibbigt, är att använda en ögonpenna. I mitt fall har det varit IsaDoras Twist-Up Metallic Eye Pen i färgen 50 Paradise Green. Den är vattenresistent vilket gör den bra för en dag på stranden eller en hård jobbdag, den sitter där den sitter! Jag har använt den under ögonen både när jag haft skugga på ögonlocken eller bara den och mascara. Perfekt!

malhar_130630_0030

1 kommentar

stina 9 juli, 2013 - 17:34

åh jag älskar dessa pennor! själv har jag golden khaki
& min mamma en brunfärgad, jag behöver verkligen fler!
😀

Svara

Skriv en kommentar

2 × ett =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy