malhar_130616_0018

malhar_130708_0024

malhar_130708_0022

Information: “Bronzingpuder för ansikte och kropp. Ger en naturlig, fräsch och solbrun färg. Redan solbränd hud får en härlig lyster. IsaDora Bronzing Powder levereras i en puderförpackning med spegel. 29g.”

Jag tycker: Jag har inte kunnat hitta denna någonstans på nätet så jag antar att det är en äldre produkt. Det mest lika jag kan hitta är IsaDora Bronzing Powder 35g som är lite större, har bytt utseende på förpackningen och finns i färgerna 87-94. Men jag fyndade i alla fall detta på Åhléns för ett tag sedan och jag har använt det hur mycket som helst sedan dess! Det är en perfekt färg för mig som inte är brun, men brunare än vad jag brukar vara. Det är lite skimmer i, men inte överdrivet vilket ger en härlig lyster. Jag har t o m. haft på mig det när jag inte orkat ta på mig något annat smink och det gör väldigt mycket skillnad. Det ger ner djup och definition till ansiktet. Två tummar upp

IsaDora Bronzing Powder 35g kan t ex. köpas på lyko.se för 169 kr.

.

5/5


.

1 kommentar

B R O W N S U G A R 8 juli, 2013 - 18:27

Hej Malin! Du är en av mina vinnare till en Bodylotion
& Skrubb från Aco Summer Breeze limited editon :} Maila
tillbaka din adress till mig så skickar jag vinsten så snabbt som
möjligt! <3

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer