malhar_130704_0029

Information: “En perfekt balanserad olja med en unik blandning av 6 blomsterextrakter som gör ditt hår glansfullt och silkeslent utan att tynga ner det! Oljan har en absorberande textur som omedelbart tränger in i håret, ger näring och perfekt vård.”

Jag tycker: Min mamma har länge pratat om att hon hade köpt världens bästa hårolja från L’Oréal som gjorde håret så mjukt, lent och glansigt. Hon tyckte att den var så bra att hon köpte en till mig med.. Jag har använt den sedan jag fick den men jag tycker inte att den gör något för mitt hår. Jag får ta jättemycket till att börja med och mina extentions äter typ upp den med en gång, dock blir det varken mjukare eller lenare. Plus att den försvinner efter ett par timmar och håret blir som en stor trasselboll, vilket jag inte varit med om med andra håroljor. Jag har testat andra produkter från Elvital-serien men har heller inte gillat dem. Visst att det känns mjukt och lent i håret ett par minuter efter jag applicerat oljan, men sen känner jag ingen skillnad. Någon annan som testat denna?

L’Oréal Elvital Extraordinary Oil kan köpas på eleven.se för 115 kr.

.

0,5/5


.

1 kommentar

Jennifer Ruuska - Makeup & Beauty 6 juli, 2013 - 16:02

Jag tror inte att den där oljan är så bra. Jag kollade runt lite på oljor och såg att just den där för färgat hår har alkohol i sig och det kommer bara att torka ut håret mer än att göra det bättre. Sen tror jag inte helt hundra på dom där oljorna som alla billigare märken kommer ut med. Innehåller mest silikon vilket känns bra, men inte gör så mycket för håret 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer