malhar_130704_0017

malhar_130704_0025

För ett tag sedan beställde jag dessa två Body Mists från Victoria’s Secret. Jag har hört hur många vloggare och bloggare som pratat om dessa så jag kunde bara inte låta bli att testa! Jag valde dofterna Pear Glacé och Strawberries & Champagne. Det fanns så många att välja bland så jag höll väl på att ändra mig i 3 veckor innan jag beställde dem. Hur ska man kunna välja liksom?

Men som sagt blev det dessa och jag har ännu inte hunnit testa Strawberries & Champagne, men Pear Glacé luktar sååå gott! Jag känner på mig att den kommer gå åt i sommar ♥ ♥ ♥

Victoria’s Secret Body Mists kan köpas på t ex. nordicfeel.se och kostar 119 kr /st.

2 kommentarer

Bridgett Rasmussen 5 juli, 2013 - 19:13

Älskar deras Body mists, har även en från jordbugg som jag fått från min Farbror och hans fästmö. De luktar mycket mer och längre än de från VS. Sedan Body butters från Body shop är så bra och de är lite “tjockare” så man får mycket bättre hud än andra tunnare.

Sandra 6 juli, 2013 - 12:55

Är så nyfiken på dom där 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy