malhar_130522_0073

malhar_130623_0053Utan

malhar_130623_0081Med Eyebrow Lifter Highlighting Pen

.

Information: “Ett snabbt och enkelt sätt att få en pigg look – IsaDora’s Eyebrow Lifter Highlighting Pen som med hjälp av ett enda streck under ögonbrynsbågen direkt lyfter och ljusar upp området runt ögonen. Du kan även använda denna penna för att neutralisera röda ögonlock, som en ögonskuggeprimer och till och med för att trolla bort mörka ringar under ögonen.”

Hej du underbara penna! Var har du varit i hela mitt liv? Ser ni hur pennan genast lyfter mina ögon? Jag tycker att jag ser mycket piggare ut trots att jag har ögonen öppna lika mycket, kameravinkeln är densamma osv. Jag applicerar ett tjockt streck precis under ögonbrynet och suddar sedan ut den med en liten pensel precis intill brynet och sedan smetar jag den neråt med fingret. Tänk vad lite highlighter kan göra! Jag älskar denna lilla penna ♥ ♥ ♥

IsaDora Eyebrow Lifter Highlighting Pen kan köpas på eleven.se för 89 kr.

2 kommentarer

Sofie 29 juni, 2013 - 22:24

Har den här hemma men är riktigt dålig på att använda den, får nog försöka börja med det lite mer! 😀

Malin Sörmlind | Hon är inte riktigt som alla andra 1 juli, 2013 - 13:03

Jag ÄLSKAR denna produkt och kan absolut inte vara utan den. En enda sekund.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy