20130629-150053.jpg

Väldigt tidigt (läs 04-ish) i morse vaknade jag av att jag var så snurrig och illamående att jag var tvungen att springa till badrummet flera gånger, somnade om och vaknade igen vid typ 06.30 för att göra samma sak. Det känns som att jag inte har någon stabilitet eller balans i benen, det snurrar i huvudet och magen är helt upp-och-ner. Vet inte vad som är fel.

Ville verkligen göra massor av saker idag. Skulle bl a. ha jobbat och sedan följt med de nyhemkomna australiensarna ut ikväll. Men eftersom jag får stanna hemma och vila ligger jag nu här och tröstshoppar på nätet. Och jag ska försöka att knåpa ihop ett skönhetsinlägg till er lite senare

Hoppas att ni har en bättre helg än vad jag har!
Puss

4 kommentarer

Moa 29 juni, 2013 - 15:14

Åhh fy va tråkigt!! Krya på dig!!:) kram!

Svara
Julia 29 juni, 2013 - 15:52

Stackare! Krya på dig! 🙂

Svara
Sandra 29 juni, 2013 - 15:58

Hoppas du mår bättre snart! Kramar

Svara
Annie 29 juni, 2013 - 16:53

Åh vad tråkigt, jag är med hemma och är sjuk! :/ Du kanske
kan hjälpa mig med ett problem som jag har? Har du något tips på
bra primer? Jag har testat Lumene’s ”Matifying and Retexturizing
Primer” och E.L.F primer, ingen av dem klarar av att hålla min
oljiga t-zon fräsch i mer än 2-3h. 🙁 Tacksam för svar!

Svara

Skriv en kommentar

5 − tre =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy