malhar_130625_0004

När jag och mamma var på stan sist synade vi hela sminkavdelningen på Åhléns som vi alltid gör. Blev kär i flera läppstift från Viva La Diva, men detta var det som fick följa med hem. Det är en perfekt ljus korallfärg och passar så bra nu till lite solkysst hy. Har inte använt något smink från Viva La Diva men har velat testa en längre tid. Ville testa en produkt för att se om det var något att ha och jag tycker att läppstiftet är krämigt och lätt att applicera. Kommer definitivt att köpa fler! Plus att (förutom deras gräsliga typsnitt på företagsnamnet) förpackningarna är så fina.

1 kommentar

Julia 28 juni, 2013 - 22:11

Snygg färg! Jag gillar också deras läppstift. Har Pink Flamingo och gillar det verkligen! 🙂

Svara

Skriv en kommentar

tretton − två =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy