malhar_130604_0088

malhar_130612_0081

malhar_130612_0090

malhar_130612_0096

Information: “Too Faceds handplockade kollektion av 9 sommarredo ögonskuggor är precis rätt för din solkyssta hy och fräscha glöd! Dessa exklusiva reseinspirerade ögonskuggor frestar dig att ta semester. Precis som med alla Too Faceds ögonskuggspaletter så medföljer en Glamour Guide som ger dig instruktioner och en start för att skapa tre olika sommar-looks.

Too Faceds ögonskuggor är skapade med en hög koncentration av färg så det du ser är vad du får, en pigmentrik, briljant finish!

Jag tycker: Har länge varit sugen på ögonskuggor från Too Faced, speciellt i deras paletter då förpackningarna gör halva jobbet. Har hört mycket bra om deras andra paletter men denna var extra tilltalande med så fina och varierande färger. Jag blev imponerad över de bruna skuggorna då de är väldigt varierande i toner och intensitet, Toasted Coconut är min favorit i hela paletten tror jag. De ljusa nyanserna + Mermaid och Coral Crush var tyvärr lite av besvikelser. De ljusa skuggorna var halvtaskigt pigmenterade och Mermaid var mörkare än jag hade väntat mig (den hade kunnat vara en sån fin färg om den bara varit lite lite ljusare) och Coral Crush såg mest bara skitig ut när jag applicerade den, vilket var tråkigt. Plumeria är riktigt fin och har en lite frostig finish, I like!

Too Faced Summer Eye 2013 Shadow Collection kan köpas på t ex. eleven.se för 259 kr.

.

3/5


.

malhar_130609_0114Sunbeam, Mermaid, Toasted Coconut

malhar_130610_0048Peach Fizz, Coral Crush, Chocolate Sun

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer