Recension: Too Faced Pink Leopard Bronzer

av Malin
17 visningar 2 Minuter läsning

malhar_130604_0099

malhar_130612_0066

Information: “Denna rosa ask innehåller ett underbart leopardmönstrat bronzer/rouge-puder som kombinerar guldbronserade, förgyllda rosa och neutrala toner för att ge dig en härlig hälsosam solkysst glöd över hela kroppen eller ett stänk av färg på dina kinder, oavsett årstid!

Låt alla tro att du kommit tillbaka från en afrikansk safari med denna bronzer/rouge-duo. Inuti asken finns en spegel för en enkel och perfekt applicering, var du än är.

Jag tycker: En perfekt sommarromans! Highlighter, rouge och bronzer i en produkt. Den ger ett oerhört fint glow även om det är svårt att få med på bild. Men jag har fått så många fina komplimanger att jag ser så frisk och och solkysst ut. Det tråkiga är att förpackningen inte är likadan som den på hemsidan även om denna kanske är mer praktisk, men den andra är finare. Själva produkten har en härlig satin finish. En ny favorit i sminklådan ♥

Too Faced Pink Leopard Bronzer kan köpas på t ex. eleven.se för 295 kr.

.

5/5


.

1 kommentar

cecilia dijkstra 22 juni, 2013 - 19:38

Det är för att det är en gammal förpackning på hemsidan 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer