malhar_130528_0078

malhar_130612_0061

Information: “Farväl till grå och trist hudton! Vichy’s Idealia BB créme ger omedelbart en fräsch lyster och vårdar huden på lång sikt. Med kombuchaextrakt utvunnet ur svart te får du en antioxidantrik créme som täcker skönhetsfläckar och motverkar ålderstecken. Återfuktande effekt i upp till 24 timmar, en fräsch doft av blommor och UVA samt UVB skydd med SPF 25. Finns i två nyanser som passar de flesta hudtyper. Passar allt från ung till mer mogen hy.”

Jag tycker: Vid första anblick gillade jag den, men efter två misslyckade användningar fick jag inse att detta var verkligen inte var något för mig. Krämen la sig ovanpå huden som en hinna och smälte inte alls in som andra krämer. Efter ett tag såg jag fläckig ut och det blev bara konstigt. Denna passade inte mig och min hy alls just nu. Jag får testa den när jag blivit blek till hösten/vintern igen så får vi se vad jag tycker då. Jag hoppas att den fungerar bättre för er med normal/torr hy.

Vichy Idéalia BB Créme kan köpas på t ex. apoteket för 249 kr.

.

1/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer