malhar_130616_0005

malhar_130616_0018

malhar_130616_0010

Igår när vi var på stan gick vi förbi Åhléns som hade massor av rea. Två produkter stack ut och jag kunde bara inte låta bli 🙂 UNE har jag varit sugen på att testa länge och eftersom jag tydligen blivit så brun att alla mina foundations blivit för ljusa så passade jag på att testa denna. De hade mycket roligt, men eftersom jag kärat ner mig i IsaDora så kunde jag inte låta bli att köpa en big-ass bronzer då det var så bra pris. Dream Lumi Touch Concealern från Maybelline testade jag härom dagen och blev så impad över täckningen så jag snappade åt mig en sådan också (dock ingen rea på den).

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy