Jag fick hem detta denna spray med posten igår och jag har sett en del som använt detta så det ska bli kul att testa. Tänkte att jag skulle ta med den till jobbet så får vi se. Vill du ha ditt eget gratisprov kan du gilla Avéne på Facebook och få en flaska hemskickad 🙂

malhar_130612_0054

Information: “Grunden i Avènes hudvård: lugnande, hudvårdande thermalvatten, här i praktisk sprayflaska.

Thermalvattnet består av 100% lugnande vatten direkt från källan i Avène och är rikt på silica som skyddar huden från yttre påfrestningar. Ger snabb lindring vid torr och irriterad hud, och lugnar vid t ex solbränna och mycket torr hud. Rikt på viktiga spårämnen som bl a zink, koppar, selen, järn och silica. Oparfymerad. Perfekt att spraya över ansiktet efter rengöring, när huden känns torr eller som en allmän uppfräschningen. Kan även sprayas på irriterade hudområden och små skrubbsår för att lugna och lindra.”

3 kommentarer

Malin 13 juni, 2013 - 10:53

Har också den. Gillar den starkt! 🙂

Madde.S 15 juni, 2013 - 13:50

Räcker det att bara gilla deras Facebook sida???? För att få ett prov på den, Eller måste jag registrera mig på nån sida

Malin 15 juni, 2013 - 23:18

Madde: Du gillar deras sida och går in på “gratisprov” och fyller i dina uppgifter så kommer det en hem till dig 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy