Jag fick hem detta denna spray med posten igår och jag har sett en del som använt detta så det ska bli kul att testa. Tänkte att jag skulle ta med den till jobbet så får vi se. Vill du ha ditt eget gratisprov kan du gilla Avéne på Facebook och få en flaska hemskickad 🙂

malhar_130612_0054

Information: ”Grunden i Avènes hudvård: lugnande, hudvårdande thermalvatten, här i praktisk sprayflaska.

Thermalvattnet består av 100% lugnande vatten direkt från källan i Avène och är rikt på silica som skyddar huden från yttre påfrestningar. Ger snabb lindring vid torr och irriterad hud, och lugnar vid t ex solbränna och mycket torr hud. Rikt på viktiga spårämnen som bl a zink, koppar, selen, järn och silica. Oparfymerad. Perfekt att spraya över ansiktet efter rengöring, när huden känns torr eller som en allmän uppfräschningen. Kan även sprayas på irriterade hudområden och små skrubbsår för att lugna och lindra.”

You May Also Like

3 kommentarer

Svara

Har också den. Gillar den starkt! 🙂

Svara

Räcker det att bara gilla deras Facebook sida???? För att få ett prov på den, Eller måste jag registrera mig på nån sida

Svara

Madde: Du gillar deras sida och går in på ”gratisprov” och fyller i dina uppgifter så kommer det en hem till dig 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

2 + 9 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.