malhar_130612_0051

Information: “Är du en av alla dem som slåss mot finnar och pormaskar? Oroa dig inte, räddningen är här – nämligen Acne Killer Peel Off Mask! En fantastisk, naturlig sensation inom hudvård som renar porerna och förebygger finnar snabbt och enkelt.”

Jag tycker: Jag har varit sugen på att testa Acne Killer sedan jag såg reklam för den första gången. Jag kollade på massor av videos på YouTube och alla sa att den fungerade Jag tänkte att “äntligen kan jag få bort mina förbenade pormaskar”. Tyvärr tycker jag inte att den gör vad den utlovar utan drar mest bort de små små håren man har i ansiktet… och det gör ont. Visst att man känner sig ren och fräsch efteråt, plus att man blir len. Men jag har använt 3/5 masker och kanske fått bort max 10 pormaskar. Och sedan vet jag inte om det är solen eller masken som gjort att jag inte haft så mycket kvisslor osv i ansiktet, men min hy blir alltid bättre på sommaren så jag tror nog på det förstnämnda. Jag är faktiskt besviken på resultatet även om känslan av renhet är ett faktum.

Acne Killer Peel Off Mask kan köpas på t ex. eleven.se för 149 kr /5 st.

.

2/5


.

1 kommentar

Chris 12 juni, 2013 - 19:13

Dom säljs inte på Apoteket.
Tråkigt att dom inte var bra. 🙁

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer