malhar_130522_006104 Pink Lady & 11 Poppy Peony

malhar_130529_006704 Pink Lady

malhar_130529_010011 Poppy Peony

Information: “IsaDora Twist-Up Gloss Stick är en härlig stor penna som ger dina läppar fukt, glans och volym! Dess mjuka, krämiga formula är behaglig på dina läppar och erbjuder en fantastisk glans. Den är enkel att applicera, glider lätt på dina läppar och innehåller fuktgivande och utfyllande egenskaper. Denna skruvpenna behöver inte vässas, du skruvar längst ned på pennan för mer läppfärg.”

Jag tycker: Detta är de första läppgrejerna i pennform jag testat och har väl egentligen varit lite skeptisk till dessa produkter som ser ut som en stor målarkrita, men detta är en perfekt go-to-produkt som är bra att piffa till läpparna med ett par enkla drag. Väldigt diskreta färger, hade nog kanske velat ha lite mer pow i mättnaden. De doftar jättegott och jag gillar faktiskt formen, läpparna blir glansiga, får färg.. men jag behöver inte kleta med läppglans som håret sen fastnar i. Toppen!

IsaDora Twist-Up Gloss Stick kan köpas på t ex. eleven.se för 119 kr /st.

.

4/5


.

1 kommentar

Magda/ComaHeart 8 juni, 2013 - 10:04

Hej! Fick ju tipset om Binero för att skaffa eget domän.
Har fixat det nu, men när jag ska lägga till det på Blogg.se står
det “Domänen verkar inte peka till blogg.se. När du har satt upp
DNS reglerna kan det ta upp till 24 timmar för dem att slå igenom.”
Hur lång tid tog det för dig innan det funkade? Vet ju inte om jag
gjort nåt fel eller om jag bara måste vänta 🙁 Har väntat i snart
24 h.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer